DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Danas polufinala Slatina open-a!

Sve je manji broj tenisača ostao u igri za titulu pobjednika Slatina opena, a što se ne može reći za publiku koje je, kako se turnir bliži svome kraju, iz dana u dan sve više i više.

U elitnoj seniorskoj konkurenciji iz kreševa četvrtfinala kao pobjednici su slavodobitno izašli  Tony Slobodinski, David Rakitničan, Alen Klun i Denis Vurdelja.

Jedini meč gdje je treći set odlučivao o pobjedniku bio je onaj između Slobodinskog i Petraka. Slatinski ”Francuz” probudio se je nakon prvog seta kojeg je Petrak dobio sa 7:5 i bez većih problema sigurnom igrom sa 6:1 i 6:2 otišao u polufinale.

U ostala tri susreta nije bilo praktički niti trunke neizvjesnosti. Sjajni Klun zauzdao je veliku energiju mladog Filkovića dopustivši mu tek jedan gem po svakom setu. Rakitničan opet igra tenis visoke razine ne dozvolivši Ostojiću da uopće dođe u priliku pomišljati o još jednom iznenađenju. Bilo je 6:3 i 6:2 za Rakitničana. Predsjednik kluba Slaven Mađarić imao je dosta sreće sa ždrijebom pa praktički do jučer nije morao niti izaći na teren no ta pauza nije mu koristila u meču protiv Denisa Vurdelja koji ga je prilično lako sa 7:6 i 6:1 izbacio iz turnira.

Danas je polufinalni dan u sve četiri konkurencije, a tu je i jedna novost. Naime od 17 sati na terenima TK Slatine prije tih polufinala igrat će se tzv. turnir Mladih nada Slatina opena.

 

Slatina open 2023.

Polufinala – 25.8.

Seniori:

18:00

To.Slobodinski – Rakitničan

20:00

Klun  – Vurdelja

 

Veterani:

19:30

Ćurić – Tomljanović

Karl – Kovačević

 

Seniori parovi:

21:00

(Šrajer/Felendeš  – Kireta/Ostojić) – Duvnjak/Mihić

To.Slodinski/Te.Slobodinski – Petrak/Rakitničan

 

Damir Jukić

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button