DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Danas počinje ”Staroškolsko”

Danas počinje Malonogometni turnir ”Staroškolsko”.

Jučer je u Caffe baru Prijašin 2 održano dodjeljivanje natjecateljskih  brojeva nakon kojeg  je  posložen raspored odigravanja utakmica.

U seniorskoj konkurenciji prijavilo se 6, a u veteranskoj 5 ekipa.

Zbog tog omanjeg broja prijavljenih ekipa odlučeno je da će se u obje konkurencije odigravati po sistemu svako sa svakim, a da klasičnog polufinala neće biti već da će prve dvije ekipe s najvećim brojem osvojenih bodova igrati finale, a trećeplasirana i četvrtoplasirana utakmicu za treće mjesto.

Vremenska prognoza za sada i ne ukazuje na baš bezbrižnu situaciju s obzirom na najavljenu kišu, a ukoliko do nje u vrijeme zakazanog odigravanja utakmica dođe, organizatori su se pobrinuli i za rezervnu soluciju koja uključuje preseljenje u dvoranu Srednje škole Marka Marulića. Tu varijantu ne priželjkuje nitko jer ona, uz i dalje postojeće epidemiološke mjere, ne dopušta prisutnost  publike.

Današnjim rasporedom predviđeno je odigravanje čak 13 utakmica i jedne i druge konkurencije.

Prva utakmica na rasporedu je u 16 i 30, a posljednja u 21 i 30.

Sutra (četvrtak) će program početi također u 16 i 30  i igrat će se 12 utakmica dok je u petak finalnog dana turnira najavljeno odigravanje 5 utakmica , a među kojima i jedne revijalne u kojoj će se sastati ekipa  SŠ  Marka Marulića koja je davne 1999. godine osvojila titulu prvaka Hrvatske, i selekcije  prijatelja i članova MNK Slatina.

Kompletan raspored odigravanja utakmica  i satnica turnira može se pronaći i na facebook  stranici MNK Slatina kao i na facebook stranici  Turističke zajednice grada generalnog pokrovitelja turnira.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button