DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Danas četvrtfinale seniorske konkurencije

”Slatina open” polako iz dana u dan ide ka svojoj završnici koja će se održati ove subote kada ćemo dobiti nove, a možda i stare pobjednike, u 4 kategorije.

Jučer su igrana dva susreta četvrtfinala parova za seniore. Braća Slobodinski, Tony i Teo, sa dva su puta po 6:3 izborili polufinale preko kombinacije Oskomić – Filković. Još lakše su tamo stigli Petrak i Rakitničan nanijevši 6:3 6:0 poraz Roštašu i Vurdelji.

Odigrani su svi mečevi po skupinama veteranske konkurencije parove, ali i jedno polufinale.

Kao pobjednici skupina u polufinalu su se našli Ćurić i Tomljanović, Klier i Ostojić te Karl i Roštaš, te kao najbolji drugoplasirani par Jukić i Mađarić. Kako se ukazala rupa u terminu unaprijed su svoj polufinalni meč sinoć odigrali Vlatko Karl i Ivan Roštaš protiv Dražena Kliera i Dragana Ostojića. Veliki favoriti u tom susretu Roštaš i Karl dobili su prvi set 7:5 no u nastavku nakon neizvjesne borbe za svaku lopticu i poen uslijedio je veliki preokret u režiji Kliera i Ostojića koji su se, nakon 6:7 u drugom i 5:10 pobjede u trećem skraćenom setu,  iznenađujuće no potpuno zasluženo našli u velikom finalu gdje čekaju pobjednika iz ogleda Ćurića i Tomljanovića protiv Jukića i Mađarića. Taj meč igrat će se večeras, a nešto ranije u poslijepodnevnim satima igrat će se seniorsko četvrtfinale u kojem Tony Slobodinski ide na Petraka, Ostojić na Rakitničana, a Klun na Filkovića.

 

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button