Home / NASLOVNICA / Dan štednje u Dječjem vrtiću Zeko

Dan štednje u Dječjem vrtiću Zeko

KAD TI ZATREBAJU NOVI AUTIĆI,
LEGIĆI ILI BARBIKA,
TU JE PČELICA, UČITELJICA DOBRIH NAVIKA.
UZ NJENU POMOĆ MI ĆEMO UŠTEDJETI  KUNE,
A NAŠE ĆE POLICE BOJANKI BITI PUNE!

Dan štednje se već godinama obilježava u Dječjem vrtiću Zeko kroz različite aktivnosti i suradnje u kojima djeca kroz igru, posjete i poticajno-edukativne razgovore imaju priliku spoznati značenje štednje na zabavan i primjeren način.
Ove godine vrtić se odazvao pozivu slatinske Poslovnice Zagrebačke banke te su kroz zajedničke ideje osmišljene aktivnosti koje su obradovale djecu cijelog vrtića.
Starija skupina Zvjezdice nacrtala je Pčelici Zabi predivne likovne radove te izradila zajednički rad – Pčelicu od sjemenki koji su radili tijekom čitavog tjedna.
Pčelica Zaba ih je posjetila i iznenadila prigodnim darovima, a osim skupine Zvjezdice s Pčelicom su o štednji pričale i sve ostale vrtićke skupine. Djeca su zaplesala s njom i recitirala joj stihove o štednji.
Budući da se skupina Bubamare priprema za projekt istraživanja svijeta Pčelica ih je darivala ih slikovnicom „PČELICA otkriva kontinente“.
Tako je Pčelica Zaba u vrtić donijela puno smijeha i sreće, a djeca su joj zahvalila likovnim radovima i fotografijama.
(Mihaela Feldi/Foto: DV Zeko)

 

x

Check Also

ZAKUD VPŽ organizirao radionice veza i tekstilnih vještina u Slatini

Proteklog je vikenda u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti Virovitičko-podravske županije i Kulturnog centra Travno ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org