NASLOVNICAUDRUGE

Dan otvorenih vrata Udruge AUM

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima.

Udruga za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM svoj rad je predstavljala građanima u prostoru Udruge Krik i Udruge AUM 22. rujna prezentirajući vrste vježbi koje redovito provodi i kroz prezentaciju ekoloških proizvoda za domaćinstvo, vegansku kozmetiku, zdravu hranu, meditaciju i terapiju zvukom za ublažavanje stresa.

Tako je desetak sudionika manifestacije pod vodstvom predsjednice udruge Svjetlane Dupan prakticiralo hatha jogu i zadržavanje u određenim položajima (asanama), yin jogu (za poravnavanje meridijana u tijelu), parinama jogu na užetu, istezanje na pilates loptama i kolutovima za jogu, tratak meditaciju sa svijećom i zvučnu terapiju s tibetanskim zdjelama.

Manifestacija je u Udruzi AUM provedena pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Virovitičko-podravske županije.
(mf/Izvor: Udruga AUM Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button