NASLOVNICAOPĆINE

Dan općine Sopje: Par Kireta/Granjaš pobjednici pozivnog teniskog turnira

Na inicijativu predsjednika Općinskog vijeća Općine Sopje Siniše Hrgovića, inače strastvenog tenisača, jučer (nedjelja) je u povodu proslave Dana općine odigran pozivni teniski turnir.

Na turniru parova, koji je igran na višenamjenskom igralištu s umjetnom travom u Sopju, sudjelovalo je osam ekipa. Turnir je odigran uz pokroviteljstvo Općine Sopja, a uz usrdnu pomoć Teniskog kluba Slatina čiji su članovi također zaigrali.

Prvo mjesto osvojio je par Kireta/Granjaš, drugi su bili Ćurić/Androš, a treće je mjesto pripalo paru Klun/Srednoselac. Za najuspješnije parove osigurani su pehari i medalje, a načelnik Androš se zahvalio svima na odazivu. Svojom dolaskom turnir je uveličao zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement te tenisačima čestitao na dobroj igri.

Za samu završnicu proslave Dana općine, Općina Sopje je uz potporu Pučkog otvorenog učilišta Slatina za najmlađe organizirala projekciju filma Pustolovina bubamare i crnog mačka, a za one malo starije film Istjerivači duhova: Ledane prijetnja. Filmovi su prikazani u velikoj sali Općine Sopje.

mf (adf; Foto: Općina Sopje)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button