DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINESPORT

DAN OPĆINE: Odigran malonogometni turnir naselja s područja općine Čađavica

Pod pokroviteljstvom Općine Čađavica, a u organizaciji “Nogometnog kluba Mladost 1930 Čađavica”, jučer je povodom proslave Dana općine i blagdana sv. Petra odigran malonogometni turnir naselja s područja općine Čađavica. 
 
Turnir je igran na nogometnom igralištu Mladosti 1930, a prije početka odigravanja utakmica, sve ekipe, njih šest, pozdravio je načelnik Opčine Čađavica Mirko Rončević. Predsjednik “NK Mladost 1930 Čađavica” Mario Car zaželio je svim ekipama i igračima fer i korektno nadmetanje. 
 
Prvo mjesto na ovom malonogometnom turniru pripalo je ekipi naselja Čađavica, drugi su bili veterani NK Čađavica, a treća ekipa naselja Donje Bazije. 
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivica Vukalović (veterani NK Čađavica), najbolji strijelac je bio Robert Šomođi (naselja Čađavica), a za najboljeg vratara je proglašen Ivan Bošnjak (naselje Donje Bazije).
 
Pehare i pojedinačne nagrade su najuspješnijima uručili predsjednik “NK Mladost 1930 Čađavica” Mario Car i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.
(nm/adf; Foto: N. Križić)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button