Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINE

DAN OPĆINE ČAĐAVICA: I ovoga Petrova bogat višednevni program, sve do 10. srpnja

Obilježavanje Dana općine Čađavica, Petrova započelo je u nedjelju, 26. lipnja natjecanjem u lovu ribe udicom na plovak, a nastavljen je u srijedu, 29. lipnja svetom misom u župnoj crkvi u Čađavci u povodu Dana općine i njenog zaštitnika sv. Petra, te filmskim projekcijama u Mjesnom domu.
 
Program se nastavlja sutra, 1. srpnja kada će biti održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Čađavica. Za subotu, 2. srpnja je najavljen pozivni turnir u streljaštvu zračnom puškom i elektronskom pikadu, te malonogometni turnir. 
 
Središnji dan obilježavanja Dana općina Čađavica je nedjelja, 3. srpnja s pregršt raznih događanja. Tako će na nogometnom igralištu u Čađavici biti, između ostalog, održana 15. Međužupanijska izložba hladnokrvnih konja i zaprega, defile članova Moto kluba ”Zvjeri” Čađavica, te 7. Međunarodna smotra folklora ”Petrovo je i žito se zlati, skupa ćemo zapjevati”. 
 
Već sljedeće nedjelje, 10. srpnja, na poljoprivrednom aerodromu u Čađavici bit će organizirana Street race utrka s kojom će biti zaključeno ovogodišnje obilježavanje Dana općine. (mf, df)
 
Cjelokupni program i satnicu pogledajte na priloženom plakatu.
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button