DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Dan grada Slatine s Udrugom AUM

Danas u prijepodnevnim satima Udruga AUM održala je prezentaciju acro sporta kojom su polaznice programa Super Kids prezentirale vještine koncentracije, koordinacije, ravnoteže, nesvakidašnju fleksibilnost tijela i pokretljivost te timski rad i sinkroniziranost s partnerima. Nakon nastupa Super Kidsice uputile su posjetitelje u tehniku izvođenja pojedinih vježbi koje su imenovane po životinjama: pas prema dolje, pas prema gore, kobra, lav, mačka, krava, riba, kravlje lice, kornjača, deva, golub, žaba i još mnoge druge.

Voditeljica programa Super Kids i predsjednica Udruge AUM Svjetlana Dupan i Super Kidsice ostaloj su djeci pomogle da na siguran način izvode ove zahtjevne vježbe. Radionica i program održani su zbog kiše u EPIcentru Sequoia, točnije u prostoru Društva Naša djeca Slatina, a uslijedile su i zajedničke aktivnosti tematski vezane uz životinje koje su provele voditeljice radionice Društva Naša djeca.

Radionica je održana pod pokroviteljstvom Grada Slatine, povodom obilježavanja Dana grada Slatine u cilju prezentiranja zdravih životnih navika i kvalitetnog provođenju slobodnog vremena djece i mladih.  

– Zahvaljujemo Turističkoj zajednici Grada Slatine i predsjednici DND-a Ivani Strupar, na suradnji koja će se nastaviti već za dva tjedna, tj. 3. rujna 2022. godine u 10 sati ponovo u EPIcentru Sequoia. Pozivamo sve naše male sugrađane da dođu na radionicu na kojoj će Super Kidsice ponovo prezentirati svoje vještine, ali i preuzeti ulogu mentora prilikom izvođenja vježbi po izboru posjetitelja, – rekla nam je predsjednica Udruge AUM Svjetlana Dupan.
(mf/Izvor: Udruga AUM Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button