NASLOVNICAZABAVA

Damir Kedžo i Zsa Zsa s pjesmom “Sve u meni se budi” na vrhu glazbenog neba!

Atraktivan pjevački par Damir Kedžo i Zsa Zsa u potpunosti su osvojili 64. izdanje Zagrebačkog festivala, pobijedivši s pjesmom ‘Sve u meni se budi’.

Ovom pobjedom zasjeli su na sam vrh glazbenog neba. Podsjetimo kako je ova pjesma izašla iz iznimno uspješne autorske radionice Ante Pecotića, a nakon samo nekoliko tjedana emitiranja zasjela je na vrhove radijskih top lista.

‘Ne znam kad sam bio toliko mirniji na sceni. Nije bilo čak ni želje za pobjedom, to je u glazbi najmanje bitno. Mislim da govorim i u ime Zsa Zsa kada kažem, da smo samo htjeli predivnu pjesmu podijeliti s vama i otpjevati je iz srca uživo. Hvala orkestru koji nas je pratio besprijekorno, bilo je iznimno zadovoljstvo pjevati u takvim uvjetima.

Oko niti jedne pjesme se do sada nisam toliko angažirao kao oko ove, olakotna okolnost je bila ta da mi je Ante Pecotić dao povjerenje da odaberem pravu osobu za aranžman. Hvala Igoru Ivanoviću što joj je skrojio prekrasno odijelo. Bez njega jednostavno to ne bi bilo to.

Hvala Zsa Zsa što si se ukrcala na ovaj vlak i dala pjesmi ono što sam tražio, a da u tom trenutku nisi bila ni svjesna. Hvala žiriju Zagrebačkog festivala što ju je prepoznao i dao joj priliku da stane u red s toliko dobrih pjesama. Hvala Anti još jednom, na intervencijama u ključnim trenucima bez kojih ne bi imala ovu čar. U takvim malim intervencijama se vidi tvoja veličina.’ kazao je Kedžo.

Ni sama Zsa Zsa uzbuđenje i oduševljenje pobjedom i nastupom nije krila, rekavši ‘Hvala ti Damire što mi puniš baterije svaki put kad pjevamo ovu pjesmu! Hvala za sve što jesi, motivator, osoba od koje svakodnevno učim, a prije svega prijatelj. Hvala autoru Anti Pecotiću što je stvorio ovu predivnu pjesmu, te Igoru Ivanoviću koji je obukao ovu pjesmu u zvukove od kojih smo se ježili na prvo slušanje.
Nema većeg priznanja od vašeg osmijeha kad slušate pjesmu, te saznanja da smo stigli do sto tisuća pregleda na YouTubeu.’

Nošen ovom pobjedom Damir Kedžo, nakon Zagrebačkog festivala, nastavlja sa pripremama za prvi solistički koncert u Tvornici, na samo Valentinovo 14.02.2017..

Kedžo će Tvornicu u jednoj večeri pretvoriti u prostor prepun romantike i odlične atmosfere.

Na Valentinovo Vas čekam u Tvornici, mom domu na jednu večer. Još jedan veliki korak za mene. Ono što vam mogu obećati je da ću opet dati sve što mogu, znam i osjećam.’

Vođen ovim mislima i izuzetnom energijom, ne sumnjamo kako će Damir Kedžo svojoj publici zaista pripremiti posebnu večer za pamćenje.

Svoje ulaznice po cijeni od 75 kuna možete nabaviti putem susatava eventim.hr, te u Tvornici.

Na svojim kalendarima zaokružite Valentinovo, 14.02.2017., 20:00 sati, te ne propustite koncert Damira Kedže u zagrebačkoj Tvornici kulture. (Hit Records)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button