NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

„Cvjetići“ Dječjeg vrtića Zeko Slatina zaronili u novu veliku avanturu Dravskom pričom

„Cvjetići“ Dječjeg vrtića Zeko Slatina zaronili su u novu veliku avanturu, odnosno putovanje autobusom do Dravske priče u Noskovcima.
Neki su se mališani po prvi puta vozili autobusom pa im je doživljaj bio još i veći, a svima je prvi puta da su otišli na zajednički izlet.

U Posjetiteljskom centru Dravska priča dočekali su ih ljubazni djelatnici, te puni strpljenja i razumijevanja odgovarali na hrpu pitanja znatiželjnih mališana. Poveli su ih u obilazak te upoznali s raznim atrakcijama u vanjskom dijelu centra i upoznali s brojnim pticama i sramežljivim kornjačama.
U šetnji je zamirisalo i razno bilje i cvijeće koje je upotpunilo bajkovite prizore koje će mališani DV Zeko iz Slatine još dugo pamtiti.

Unutarnji dio ih je oduševio jednako kao i vanjski, a nakon poslušane priče o Bugi i Janu „Cvjetići“ su zakoračili u svijet iluzija i bajki te prošetali svim prostorijama i upoznali sove, rode, dabra i jelenka.
Uslijedio je i obilazak podruma te uspoređivanje slika kako je taj objekt izgledao prije.
Djeca su se uvjerila da svakoj ptici pripada drukčiji kljun i naučila koje sve ribe plivaju našom Dravom. Oduševljenje je izazvala i soba puna mikroskopa, a razgledavanje dalekozorima ovoj avanturi dodalo je i istraživački duh.

Razdragani mališani DV Zeko toliko su uživali u svom izletu da su svima preporučili posjet Dravskoj priči.
(mf/Izvor: DV Zeko)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button