NASLOVNICASPORT

Čubelić za nastavak domaće nepobjedivosti Slatine

U pravoj tvrdoj natjecateljskoj utakmici odlučivale su nijanse, a do ipak zaslužene pobjede, inače maksimalne sedme domaće, stigli su u samom  finišu uporniji domaćini.

Tko zna kako bi se odvijala utakmica da zicer u situaciji jedan na jedan nije u samom otvaranju Piragiću skinuo Radonjić, i da je samo nešto kasnije mrvicu precizniji bio Gegić.  Ispostavilo se da su to i bile prve i jedine poštene prigode za goste, ponajviše zahvaljujući sjajnoj igri slatinske momčadi, a ako bismo nekoga trebali izdvojiti bio bi to Vurdelja koji je pravodobnim postavljanjima i startovima otklonio svaku iole opasniju situaciju. Prva šansa za Slatinu stigla je u 18.minuti no udarac Jendrašića uspio je odbiti gostujući vratar Džolan. Isti je potkraj poluvremena još dva puta pokazao svoju munjevitu refleksnu reakciju čupajući loptu ispod grede nakon dobrog udarca glavom Jozića, a odmah iz slijedećeg prekida na isti način zaustavivši i pokušaj da ga iznenadi na prvoj vratnici glavom Jendrašića.

Nastavila je Slatina uporno plesti mrežu i u drugom dijelu. Petrinjak je u 53.minuti probio bok i produžio do Čubelića, a isti ubacio povratnu do usamljenog Bubaša no vratnica sprečava slavlje domaćih. Pokušavala je Slatina na sve načine probiti dobro postavljenu formaciju Dinama i konačno uspjela u 77.minuti. Kupres je povukao centralom i izbacio loptu iza posljednje linije gostiju u smjeru nadirućeg Čubelića, a isti ostaje hladan i pogađa za erupciju oduševljenja kako na tribini, a tako i na terenu, a još više i uz aut liniju u zajedničkom slavlju cijele momčadi i trenera Pempera. Nije prošlo dugo, i nakon jedne poprilične gužve u gostujućem šesnaestercu i nekoliko vezanih šokantnih promašaja žuto-plavih kao na koridi  matador u iznemoglog bika u liku tada već entuzijazmom potonulih gostiju za konačan kraj i sedmu vezanu domaću pobjedu Slatine zabada Hodak.

4.liga

14.kolo

SLATINA              2

DINAMO             0

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Bruno Ritoša (Koprivnica).Pomoćnici: Novak i Sminderovac (oba Koprivnica).  Strijelci: 1:0 – Čubelić (77), 2:0 – Hodak (81).

SLATINA: Radonjić, Petrinjak, Pecolaj, Vurdelja, Bubaš (od 65.Potočki), Jozić, Jendrašić, Kupres, Čubelić (od 90.S.Šaponja), Hodak, Šantavec (od 33. A.Šaponja). Trener: Damir Pemper

DINAMO: Džolan, Čibarić, Jelić Balta, Faletar, Ćibarić (od 85.Filjić), Piragić (od 65.Jakšinić), Gegić, B.Dominković (od 62.L.Dominković), Kos, Vejić, Orač. Trener.Slavko Prišćan.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button