CORONAVIRUS INFO

COVID-19 u VPŽ: Testiranih 130, pozitivnih 51, najviše iz Virovitice, preminula jedna ženska osoba, od 37 hospitaliziranih, sedmero je na respiratoru

Od 130 testiranih osoba, kod njih 51, detektiran je virus SARS-CoV-2, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Pozitivni na koronavirus dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (22), Suhopolje (7), Slatina (6), Čađavica (4), Gradina (3), Pitomača (3), Lukač (2), Špišić Bukovica (1), Čačinci (1), Sopje (1), Zdenci (1).

Nažalost, jedna ženska osoba (1952.godište), uslijed infekcije COVIDOM-19, te brojnih komorbiditeta, je preminula. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica, nalazi se 35 COVID-19 pacijenta od čega je šestero na respiratoru. U KBC-u Osijek su dva pacijenta, u respiracijskom centru od kojih je jedan na respiratoru. Od početka epidemije koronavirusa, s područja VPŽ, virusom SARS-CoV-2, zarazilo se je 7.366 osoba. Nažalost, 192 ljudi je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button