CORONAVIRUS INFO

COVID-19 u VPŽ: Dvoje preminulih, trideset i troje novozaraženih, devetero hospitaliziranih

Dvojica muškaraca, 1958. i 1932. godište, preminula su uslijed infekcije COVIDOM-19, a pritom su imala i brojne komorbiditete. Samo u zadnja dva dana, četvero muškaraca je preminulo od COVIDA-19, čime je broj žrtava koronavirusa s područja Virovitičko-podravske županije narastao na 147 od početka epidemije.

Jučer su testirane 92 osobe i kod njih 33 je detektiran virus SATRS-CoV-2, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Novozaraženi dolaze sa sljedećih područja – Virovitica (8), Slatina (6), Suhopolje (4), Lukač (4), Gradina (4), Sopje (2), Pitomača (2), Voćin (2), Špišić Bukovica (1).

Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica, nalazi se devet COVID-19 pacijenata. Od početka epidemije koronavirusa, s područja VPŽ, virusom SARS-CoV-2, zarazile su se 5.163 osobe. Nažalost, 147 ljudi je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button