NASLOVNICASPORT

Coca cola cup MNK Slatini i Dream teamu

Zahvaljujući braći Petrović, Draženu i Dariju u Slatini se prošlog vikenda održao kvalifikacijski Coca cola cup odnosno jedan od brojnih malonogometnih turnira koji se u sklopu Sportskih igara mladih igraju po cijeloj Hrvatskoj. Petrovići su se prijavili za organizaciju ovog turnira na poziv županijskog koordinatora ovog natjecanja Tomislava Filipovića iz Virovitice. Slatinski Coca cola cup odvijao se tijekom gotovo cijelog dana u dvorani SŠ Marka Marulića u dvije kategorije, kadetskoj i juniorskoj.

U konkurenciji kadeta slavio je Dream team pobijedivši u finalu NK Munju iz Velikog Rastovca 1:0. Kod juniora najbolji su bili članovi Mnk Slatine koji su istovjetnim rezultatom pobijedili Prijatelje. Pobjednici u obje kategorije plasirali su se na županijsku završnicu koja će se 13. svibnja igrati u Virovitici. Državno finale na rasporedu je u lipnju u Splitu, a pobjednici mlađe dobne kategorije imat će priliku predstavljati Hrvatsku na velikom međunarodnom finalu u kolovozu.

Za pobjedničku ekipu Mnk Slatine igrali su vratari Dominik Matovina i Franjo Tunić, te igrači Alen Šaponja, Marino Suhi, Bojan Dmitrović, Denis Petrinjak, Miroslav Rukavina i  Dominik Mudri. Mlađahne članove Mnk Slatine na turniru je vodio trener prve momčadi Saša Matijević. (dj / Foto: D. Jukić)

Coca cola cup / Kvalifikacijski turnir – Slatina / 21.04.2017

Kadeti:

  1. Dream team
  2. NK Munja V.Rastovac
  3. Fanta
  4. Čokolino

Juniori:

  1. Mnk Slatina
  2. Prijatelji
  3. Kraš ekspres
  4. Silver
  5. NK Podravac Sopje

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button