Home / NASLOVNICA / Članovi UOSI Slatina na druženju u Sisku

Članovi UOSI Slatina na druženju u Sisku

Članovi  i asistenti Udruge osoba s invaliditetom Slatina prošlog su tjedna (7.lipnja) u Sisku sudjelovali na 18. tradicionalnom druženju osoba s invaliditetom iz cijele Hrvatske, a u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska.

Druženje, uz sportske susrete u šahu, kartanju, bacanju kugle i visećoj kuglani,  održalo se u prekrasnom ambijentu utvrde Stari grad pokraj Siska, na kojem je sudjelovao veliki broj udruga sa oko 200 sudionika pristiglih iz cijele Hrvatske. Po završetku natjecanja uslijedio je zajednički ručak uz razna osvježenja. Podijeljena su priznanja i proglašeni pobjednici, a održana je i vrijedna tombola. Tako je ovaj lijep dan u Sisku protekao u više nego ugodnom druženju popraćen  glazbom i plesom do kasnih popodnevnih sati kada se ovo veliko društvo zaputilo svojim kućama bogatije za jedno veliko novo iskustvo i brojne lijepe neizbrisive uspomene.

(dj/Foto: UOSI Slatina)

 

 

 

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org