NASLOVNICAUDRUGE

Članovi Udruge umirovljenika Slatina raspravili plan daljnjih aktivnosti Udruge – Započinju druženja, izleti, sportski susreti…

Udruga umirovljenika Slatina održala je sastanak na kojemu su članovi raspravili plan daljnjih aktivnosti Udruge.

S obzirom na povoljniju epidemiološku situaciju i činjenicu da je velika većina članova Udruge umirovljenika cijepljena, Udruga je odlučila organizirati niz aktivnosti kako bi se članovi ponovno mogli okupljati i međusobno družiti.

Ovaj tjedan su išli na jednodnevni izlet u toplice u Barcs u Mađarskoj, a od 5. do 11. srpnja planiraju i sedmodnevno kupanje u toplicama za koje se članovi još uvijek mogu predbilježiti.

Najavljen je i Prvi sportski susret umirovljenika Slatine koji će se održati u subotu, 26. lipnja na slatinskom Bajeru. Tom će se prigodom članovi moći okušati u visećoj kuglani, pikadu, šahu, a moći će i kartati belot. Također će moći u laganu šetnju pomoću štapova za nordijsko hodanje.
Za sve prisutne bit će osiguran čobanac i razna osvježavajuća pića uz vesele note Pere Berkeca koji je zadužen za glazbu i dobro raspoloženje.

Sportski susreti započinju u 10 sati i trajat će do kasnih poslijepodnevnih sati, a na ovo druženje pozvani su svi članovi. 

– Udruga također planira i brojna druga druženja, zabave i izlete za koje se nadam da će biti realizirani u narednih nekoliko mjeseci ako se nastavi ovakva povoljna situacija, – rekao je predsjednik Udruge Vladimir Domić te podsjetio kako su članovima udruge i nadalje dostupne razne radionice koje su organizirane na tjednoj bazi, a o kojima se svi zainteresirani mogu informirati na oglasnoj ploči ispred prostora Udruge.
(mf/Izvor: Udruga umirovljenika Slatina, N. Mažar)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button