NASLOVNICAOPĆINE

Članovi Udruge slavonskih uzgajivača hladnokrvnih konja Čađavica uputili 4 šlepera bala sijena i slame kao pomoć svom prijatelju Miški Šklempi

Prošlog mjeseca požar je opustošio halu za skladištenje bala slame i sijena, predsjednika Središnjeg saveza udruga uzgajivača Hrvatskog hladnokrvnjaka Miške Šklempe u Donjoj Gračenici kod Volodera. 
 
Do sada se za pomoć svom prijatelju, uzgajivaču konja, poljoprivredniku Mišku Šklempi javio veliki broj ljudi, a pomoć su uputili i članovi Udruge slavonskih uzgajivača hladnokrvnih konja iz Čađavice. Na inicijativu Ive Dugaje, potpredsjednika Udruge, članovi su skupili bale sijena i slame, a u pomoć se uključio i Obrt za poljoprivredu vlasnika Danijela Sajka koji se, između ostalog, bavi i prijevozom rasutog tereta. Tako su u Donju Gračenicu upućena četiri šlepera sijena i slame. 
 
– Kada smo čuli vijest o nesreći koja je zadesila našeg prijatelja Miška Šklempu, održali smo sastanak naše udruge te se dogovorili oko pomoći. Naši članovi su skupili bale slame i sijena, onoliko koliko su mogli, te smo ih utovarili u šlepere i dostavili našem Mišku – rekao je Dugaja. mf (adf)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button