DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Članovi Udruge mladih Krik simpatičnim porukama svojim sugrađanima pokazali da misle na njih

Slatinske su ulice na Valentinovo bile uljepšane vedrim i simpatičnim ljubavnim porukama koje je vesela ekipa volontera Udruge mladih Krik ostavljala po gradu kako bi svojim sugrađanima poručili koliko vole svoj grad i njegove stanovnike.

Na visokofrekventnim mjestima su tako osvanule simpatične poruke i crteži izrađeni simbolično u obliku srca na kojima je pisalo: “Volim te!”, “Zahvali mami za ručak danas”, “Samo jednom ljubav pokuca na vrata…”, “Živjeli” itd. Kreativne, no vrlo jednostavne i kratke poruke koje su svaku osobu koja ih je ugledala barem na trenutak razveselile.

– Proteklog petka smo se okupili u prostorijama Udruge mladih KRIK gdje je desetak članova Udruge u tri sata kroz druženje i ćaskanja stvorilo nekoliko desetaka malih crvenih srca s porukama. Neka od tih srca su bila prava mala umjetnička djela. Ideja je bio svojim sugrađanima i gradu pokazati da je jedna zajednica mladih ovdje prisutna koja svojim srcem upotpunjuje prostor ovog grada… a možda i izmamiti koji osmijeh na lice, – rekao je dopredsjednik Udruge mladih Krik Mislav Šljivac.

Lijepa gesta Krikovaca koji su povedeni ljubavnim osjećajima željeli razveseliti što veći broj ljudi kako bi se i oni usamljeni osjećali veselije znajući da i na njih netko misli.

(Tekst: Nikolina Mažar, Foto: Udruga mladih Krik)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button