Home / NASLOVNICA / Članovi slatinske HVIDR-e nastavljaju s redarskim aktivnostima

Članovi slatinske HVIDR-e nastavljaju s redarskim aktivnostima

Nakon što su se članovi Udruge HVIDR-a Slatina stavili na raspolaganje Stožeru civilne zaštite grada Slatine, te petkom i ponedjeljkom nekoliko tjedana odradili redarstvo u jednom trgovačkom centru u Slatini, dopao ih je novi zadatak.

Naime, članovi slatinske HVIDR-e, na molbu tvrtke Slatina kom, te u sinergiji sa Stožerom civilne zaštite grada Slatine, danas su pristupili osiguravanju slatinske gradske tržnice. Tako su članovi HVIDR-e, zajedno s djelatnicima pojedinih sektora Slatina koma, kontrolirali pridržavanje mjera socijalne distance, obavljali su dezinfekciju ruku kupaca na ulazu u tržnicu, te ih upućivali kako se kretati i gdje parkirati vozilo.

– Ove aktivnosti naši će članovi nastaviti svakog petka, kada je u Slatini sajam i kada je na gradskoj tržnici dosta osoba. Danas je umjesto petka bio sajmeni dan ili kako Slatinčani kažu pijac, jer je sutra Praznik rada, pa smo pripomogli djelatnicima Slatina koma u provođenju svih onih mjera koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite – rekao je predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić, te dodao kako nije bilo nikakvih problema i da su kupci vrlo disciplinirani.
(df,mf/Foto: D. Fišli)

x

Check Also

Udruga UZOOR počinje s provedbom projekta „U redu je biti drugačiji“

Udruga za obrazovanje i održivi razvoj održala je prošloga tjedna radni sastanak vezan uz početak ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org