NASLOVNICAPOLITIKA

Članovi HDZ-a grada Slatine i ove su godine uoči Uskrsa organizirali akciju prikupljanja pomoći za najpotrebitije

I ove su godine članovi Gradske organizacije HDZ-a Slatina održali akciju prikupljanja pomoći za najpotrebitije, uoči jednog od najvećeg kršćanskih blagdana-Uskrsa. 
 
– U akciju su se uključili članovi Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine i još jednom im zahvaljujem na tome. Tri dana smo prikupljali donacije i sredstva za koja smo kupili potrebne namirnice koje smo odnijeli  u Caritas Župe sv. Josipa, gdje će se rasporediti potrebitima u dvije slatinske župe, Župu sv. Josipa i Župu bl. Ivana Merza – rekao je predsjednik GO HDZ-a Slatina Igor Fazekaš. 
 
Časna sestra Krešimira zahvalila se na donacijama u ime svih onih kojima će ove donacije uljepšati nadolazeći blagdan-Uskrs. 
 
– Hvala još jednom svim članovima HDZ-a grada Slatine koji su se uključili u ovu akciju, kao i župnicima Draganu Hrgiću i Nikoli Jušiću, kao i časnim sestrama na pomoći da ovu akciju realiziramo do kraja i da pomoć stigne svima onim kojima je najviše potrebna i da im uljepšamo predstojeće blagdane – rekla je časna Krešimira.
(GO HDZ-a Slatina) 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button