DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Članovi Error 404 Lounge bar Nino i dalje kraljevi Staroškolskog!

Error 404 Lounge bar Nino obranio je naslov u seniorskoj konkurenciji Staroškolskog dok su kod veterana pobjednički pehar podigli članovi Male škole futsala.

Finalni dan turnira ostat će upamćen po odličnim utakmicama, ali i po odličnoj posjećenosti koja je itekako doprinijela konačnoj visokoj ocjeni cjelokupnog događaja koji je ponovno dobrano razbudio ne samo sportski već i uopće društveni život Slatine. Dečki iz Malonogometnog kluba ponovno su odradili odličan posao pokazavši da ovaj turnir ima itekako svijetlu budućnost.

Sve je počelo finalnim obračunima mlađih kategorija. Od četiri te posljednje utakmica čak tri su otišle u dodatno raspucavanje šesteraca što i ne čudi s obzirom na izjednačenost momčadi. Kod uzrasta U-17 zlato su uzeli članovi Lounge bara Nino ponajviše zahvaljujući svom vrataru Marku Kramariću koji je i danas bio praktički nesavladiv u tim dodatnim raspucavanjima penala. U kategoriji U-19 Bolero je s 2:1 svladao Rastu i podanike zasluženo uzevši pehar namijenjen najboljoj momčadi. Iako nemamo običaj izdvajati mlade igrače ipak bi bila prava nepravda ne istaknuti fenomenalnog Leona Kokošku koji je već danas izrastao i u ozbiljnog seniorskog igrača.

Seniorski program turnira započeo je polufinalima koja su nakon vrlo dobrih predstava završila pobjedama favorita. Prvo je OPG Vengert lako riješio Miholjac, a onda je Error 404 rastužio Tuborg united. Tu je presudila minijatura Rukavine i njegova asistencija Kizivatu za prednost koju su kasnije dečki u zelenom rutinski sačuvali.

U utakmici veterana za 3. mjesto još su jednom na turniru zabljesnuli Prekretači. Iznenađujuće lako oni su s glatkih 3:0 porazili Šumarstvo Jelić. Čovjek odluke s možda i najljepšim golom turnira (petom nakon kornera) i asistencijom Služeku za nedostižnih 2:0 bio je Siniša Jelinek, a opet valja istaknuti i danas jednostavno nesavladivog vratara Ivana Bošnjaka.

Mala škola futsala ponovno je držala redovnu nastavu, a koju su danas pohodili članovi Slatinske banke. Nešto stariji slatinski majstori futsala predvođeni Draganom Ostojićem bili su bez daljnjega najbolja momčad veteranskog turnira, a to su potvrdili i u finalu glatkom pobjedom 2:0.

Error ga je uspio zauzdati no ne i dečki iz Miholjca. Naime prepune tribine staroškolskog ponovno su imale privilegiju uživati u majstorijama Domagoja Ninčevića koji je Tuborg united odveo do trećeg mjesta.

I onda je stiglo finale. S obzirom na količinu okršaja duel Errora i Vengerta polako je izrastao u pravi ”el clasico” lokalnih turnira. A bez obzira na mladost i godine u prave su rutinere izrasli braća Bogati, Stjepić,  Lukac, Rukavina i ostatak slatinske najjače malonogometne družine. Iako im je izostanak Zdelara bio popriličan udarac ni to ih nije omelo da odu do samog kraja i do još jedne tko zna koje krune osvojene u posljednjih nekoliko godina. OPG Vengert je odigrao odličan turnir. U finalu su krenuli iz rezultatskog minusa nakon kojeg nisu gubili glavu te su došli do zasluženog izjednačenja preko Radinkovića te hazarderski krenuli po sve ili ništa. Do pobjedničkog gola nisu uspjeli stići, a onda se krenulo na rulet šesteraca. Tu je pak presudila jedna obrana Lukca u dodatnoj seriji i slavlje neponovljive generacije slatinskih haklera je moglo početi.

Turnir su odlično sudili Goran Loparac, Luka Pastuović i Mario Jozić. Uvelike su im pomogli i igrači jer već dugo ne pamtimo toliku količinu fair playa i sportskog ponašanja što je definitivno za svaku pohvalu.


Staroškolsko 2024.

23. 6. – 3. dan


U-17

Za 3. mjesto

Veni vidi vici – ĆŽV 0:0 (5-6m.)

Finale

Lounge bar Nino – Kamikaze 1:1 (2:0-6m)

U-19

Za 3. mjesto

Veni vidi vici – Žestoki 1:1 (2:3-6m)

Finale

CB Bolero – Rasta i podanici 2:1

Seniori

½ finale

OPG Vengert – NK Miholjac 3:0

Error 404 Lounge bar Nino  – Tuborg united Bistro Pajo 2:0

 

Veterani

Za 3. mjesto

Šumarstvo Jelić – Prekretači CB Lopta 0:3

Finale

Mala škola futsala  – Slatinska banka 2:0

Seniori

Za 3. mjesto

NK Miholjac – Tuborg united Bistro Pajo 0:3

Finale

Error 404 Lounge bar Nino  – OPG Vengert 1:1 (4:3-6m)

Pojedinačna priznanja:

U-17

Najbolji golman: Marko Kramarić

Najbolji strijelac: Alen Jakočić

Najbolji igrač: Leon Mandić

U-19

Najbolji golman: Marko Kramarić

Najbolji strijelac: Gabriel Obšivač

Najbolji igrač: Leon Kokoška

Veterani

Najbolji golman: Ivan Bošnjak

Najbolji strijelac: Slaven Služek

Najbolji igrač: Dragan Ostojić

Seniori

Najbolji golman: Ivan Lukac

Najbolji strijelac: Dominik Bogati

Najbolji igrač: Dorian Bogati

 

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button