DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Članovi BK Slatina odlični na virovitičkom Šaranu

U subotu (8. 6.) je u Virovitici održana četvrta utrka Slavonske brdsko biciklističke lige imena ”Put šarana XCP”, a na kojoj su poprilično uspješno sudjelovali i članovi Biciklističkog kluba Slatina. Čak trojica od njih četvorice sjajnim vožnjama zasluženo su se našli na pobjedničkom postolju. Najnovije izdanje popularnog Šarana u organizaciji Biciklističkog kluba Bor donijelo je potpuno novu stazu dugu 25 kilometara na koju se zajedno sa nogometnog igrališta u Podgorju put virovitičkog brdskog kraja krenulo utrkivati gotovo 100 biciklista pristiglih iz klubova s hrvatskog istoka, ali i iz središnje kontinentalne Hrvatske. Najbrži od Slatinčana bio je Nino Margaretić koji se u svojoj kategoriji Veteran B plasirao na 3. mjesto. Nešto malo više od dvije minute od njega je bio sporiji Drago Zdelar koji je bio 5. u svojoj kategoriji Veteran A. On je pak bio brži od mladog Davida Tereka koji je u svojoj juniorskoj konkurenciji došao do drugog mjesta i srebrne medalje. Prvi nastup ove natjecateljske sezone u Virovitici je imao Damir Jukić. On je pak u konkurenciji sport/hobby u cilj ušao kao deveti od sveukupno 15 vozača.

Apsolutni pobjednik virovitičke utrke bio je u posljednje vrijeme nepobjedivi Saša Jeftinić (BK Našice).

dj

Foto: dj, dt, icv.hr (ts & mr)

Domaći predstavnik Igor Bajser iskoristio je prednost ”domaćeg terena” revanširavši se tako super brzom Nini Margaretiću za ”poraz” u Slatini

Posljednji kilometri i ispuštena guma udaljili su odličnog Zdelara od borbe za medalje.

I uz zdravstvene tegobe te po velikoj vrućini, mladi je David Terek uspio doći do cilja i uzeti zasluženo srebro!

Baš kao i Zdelara, i Jukića je potpuno probušena guma i posljedično guranje bicikla posljednja dva kilometra koštala nekoliko mjesta u poretku.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button