DOGAĐANJANASLOVNICA

Član uprave tvrtke Biointegra d.o.o. Pavel Levitov donirao slatinski rukometni i nogometni klub

Gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš  sa gospodinom Pavelom Levitov potpisao Povelju koja će se sutra položiti u temeljni kamen kao znak svečanog otvorenja radova na novom bioplinskom postrojenju.

Danas  su u Gradskoj vijećnici Grada Slatine  član uprave  tvrtke Biointegra d.o.o. Pavel Levitov, te predstavnik talijanske tvrtke IES Biogas, Miha Večho, kao glavni izvođač radova na novom bioplinskom postrojenju, u prisutnosti gradonačelnika Ivana Roštaša uručili prigodne poklone nogometnom  klubu Slatina, Školi nogometa Slatina te rukometnom klubu Slatina.

U ime rukometnog kluba prisutni su  bili predsjednik kluba Željko Komadina i tajnik kluba Davor Butorac koji su se zahvalili gospodinu Levitovu na donaciji koja uključuje komplet dresova i trenerke za kompletnu ekipu.

U ime nogometnog kluba Slatina i Nogometne škole Slatina na donaciji koja je sastojala od 10 lopti, sportskih torbi i iznosa od 3.000 kuna zahvalili su se predsjednik nogometnog kluba Vlado Međumurac i predsjednik škole nogometa Slatina Ilija Nikolić.

Kako je rekao gospodin Levitov, ovo je simboličan način uključenja njih kao novih  gospodarstvenika u slatinski “društveni segment” kao i podršku klubovima koji oko sebe okupljaju veliki broj mladih. Rekao je također da ovo sigurno nije zadnja njihova donacija športskim klubovima u Slatini.

Na kraju u ime svih prisutnih zahvalio je se i gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš  te zajedno sa gospodinom Pavelom Levitov potpisao Povelju koja će se sutra položiti u temeljni kamen kao znak svečanog otvorenja radova na novom bioplinskom postrojenju. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button