DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Cijepljenje protiv Covid-19 u zgradi Hitne pomoći

Svi koji trebaju primiti drugu dozu cjepiva protiv COVID – 19, ali i svi oni koji se nisu još uopće cijepili, mogu to učiniti u zgradi Hitne pomoći  u Slatini praktički odmah na ulazu pokraj rendgena svakim radnim danom u vremenu od 8 do 13 sati  osim ponedjeljkom kada je predviđeno vrijeme za cijepljenje od 13 do 19 sati. Istaknut ćemo još jednom da je cijepljenje potpuno besplatno.

Trenutni odaziv građana koji trebaju primiti drugu dozu je vrlo dobar no iz Zavoda  za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ još jednom apeliraju na prijeku potrebu cijepljenja svih onih koji se još nisu odlučili na taj čin kako bi uopće imali realnu šansu da zajedno pobijedimo opaki virus.

I ministar zdravstva Vili Beroš nedavno se pismom obratio svim građanima pozvavši sve da se cijepe.

U svom obraćanju između ostalog poručio je  kako ne bi smjela postojati dilema treba li se ili ne treba cijepiti.

 ”Ako ne dijelite moje mišljenje i ne želite se cijepiti, imate pravo na to. No, pritom imajte na umu da time ne ugrožavate samo svoje zdravlje već i zdravlje svojih sugrađana. Zatvarate vrata povratku našim normalnim životima, a otvarate ih novim sojevima virusa, novim hospitalizacijama i gubicima života. Želite li uistinu takav scenarij? Vjerujem da to nitko ne priželjkuje. Razmislite još jednom, donesite odluku na dobrobit vašeg i tuđeg zdravlja i cijepite se” –  napisao je ministar Beroš.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button