NAJAVE DOGAĐANJAŽUPANIJA

Četiri projekta VPŽ kandidiraju za Najbolji županijski EU projekt

Čak 31 EU projekt natječe se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr,  a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. I ove godine biraju se pobjednici u kategorijama: Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici,  Doprinos prekograničnoj suradnji i  Doprinos poduzetništvu.

Najviše prijava stiglo je iz Virovitičko-podravske županije iz koje su svoje projekte nominirali i ušli u finale u sve četiri kategorije.

 

Kandidati za Najbolji EU projekt s područja Virovitičko-podravske županije su:

 

Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije

Posjetiteljski centar Dravska priča

Rodna kuća Petra Preradovića u Grabrovnici (Preradović&Csokonai)

Tehnološko-inovacijski centar Virovitica

 

U idućih tjedan dana imate priliku svoj glas dati onom, koji je po vašem mišljenju, najbolji. Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije, a u petoj Vi – Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.

Za njih glasati možete OVDJE

Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU u listopadu.

Inače, prošle godine, Virovitičko-podravska županija je trijumfirala s projektom Budi STEMpatičan.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot