DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Četekovčani deklasirali desetkovane Miljevčane

Danas je u Miljevcima u sklopu obilježavanja Dana općine Nova Bukovica održana Memorijalna utakmica “Matija Kotris”. Prije susreta delegacije klubova koji su se danas sastali na terenu posjetile su posljednje počivalište Matije Kotrisa gdje su mu zajednički paljenjem svijeće i molitvom još jednom odali počast.

Što se tiče samog susreta, tu je pobjednik bio poznat i prije nego što je sudac Gebaj označio početak. Naime, trener domaćih nogometaša Keler već praktički od početka priprema ima grdne glavobolje s igračkim kadrom. Osim izostanaka, veliki broj igrača muku muči s ozljedama, tako da je i za današnji susret imao na raspolaganju vratara i tek osam igrača u polju. No i takvi igrački osakaćeni odigrali su junačko prvo poluvrijeme gdje su unatoč tek jednom primljenom golu uspjeli stvoriti nekoliko dobrih šansi pred vratima Lozera. Ipak, u nastavku su stvari “legle” na svoje mjesto i konačno su brojčano nadmoćniji Dinamovci na krilima Dunkovića i Dorinke zaigrali kako znaju što je i rezultiralo njihovom visokom pobjedom 6:1.

Memorijalna utakmica “Matija Kotris”

MLADOST: Lukaček, Mikić, Markanović, Jagnjić, Pejazić, Keler, Vukovski, Pohiba, Zebec. Trener: Jozo Keler

DINAMO: Lozer, Pinčar, Šarec, F. Puškadija, Ibričić, Košorog, Lončarek, Dorinka, Jaklić, Potočnik, Dunković (još su igrali: A. Puškadija, Kujavić, Troha). Trener: Ivica Dorinka

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button