NASLOVNICAŽUPANIJA

Čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uputio je sljedeću čestitku:

  • U povijesti jednog naroda, uvijek postoje dani ponosa, dani koji nikad ne blijede, dani koji nam bude emocije prema jedinoj nam Domovini. Upravo su to ovi dani, kada se s osobitim poštovanjem sjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u Vojno redarstvenoj operaciji Oluja. Ponosni smo na te dane prije 28 godina. Danas se, s posebnim poštovanjem i trajnom zahvalnošću prisjećamo i svih hrvatskih branitelja koji su stali u obranu Hrvatske. Posebno se klanjamo našim poginulim hrvatskim braniteljima koji su svoje živote položili na oltar Domovine. Upravo su hrvatski branitelji, u borbi za slobodnu Hrvatsku, dali najveći doprinos. Oni su kamen temeljac naše slobode, naše demokracije i bez njih, ne bi bilo suverene i samostalne Hrvatske. Svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, u ime županije i svoje osobno, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button