DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka slatinskog gradonačelnika povodom Svjetskog dana učitelja 5. listopada

Poštovani ravnatelji, učitelji, nastavnici, profesori, stručni suradnici, odgajatelji,

     započela je još jedna školska godina prepuna izazova i iskušenja, a vaša uloga nije nimalo laka, stoga cijenim svu snagu i snalažljivost koju pokazujete u svakodnevnom radu, te što uz redovne obaveze i provođenje novih kurikuluma, aktivno sudjelujete i u brojnim dodatnim aktivnostima i projektima.

Biti učitelj jedno je od najizazovnijih i najljepših zanimanja današnjice, što znam i iz vlastitog iskustva, stoga budite ponosni na svoj poziv.

Našoj djeci, uz njihove roditelje, vi ste najznačajnije osobe jer škola je mjesto gdje im vi svojim znanjem, marljivošću i primjerom usađujete vrijednosti koje ih trebaju voditi kroz cijeli život.

Želim vam mnogo snage, strpljenja, mudrosti i kreativnosti kako biste svoja znanja i ideje pretočili u takav uzajamni odnos koji će našoj djeci dati priliku da se razvijaju upravo u onim područjima u kojima su najbolji.

Povodom 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, želim vam u ime Grada Slatine, svog zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime izraziti zahvalnost i poštovanje za trud i rad s našom djecom.

Sretan vam vaš dan, sretan vam Svjetski dan učitelja!

                                                                               Vaš gradonačelnik Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button