DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka slatinskog gradonačelnika povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Poštovane građanke i građani Slatine i prigradskih naselja!

S osobitim se ponosom prisjećamo 5. kolovoza, hrvatske borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju.
Uz posebnu zahvalnost i poštovanje prema svim poginulim, nestalim i stradalim braniteljima Domovinskoga rata, svim građankama i građanima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnicu Vojno-redarstvene operacije Oluja!

Nikada ne zaboravimo 5. kolovoza 1995. godine kada se na kninskoj tvrđavi pobjedonosno zavijorila hrvatska zastava označavajući završetak briljantne vojno-redarstvene operacije Oluja, koja je bila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Čuvajmo uspomenu na te slavne dane odajući počast svim žrtvama i poginulim hrvatskim braniteljima kojih se s iznimnim poštovanjem i pijetetom te vječnom zahvalnošću i danas svi zajedno prisjećamo.

U ime Grada Slatine, svog zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime, još jednom čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot