DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića povodom Dana grada Slatine

Poštovane građanke i građani Slatine i prigradskih naselja!

Ovogodišnji Dan grada obilježavamo u vrlo teškim i neobičnim okolnostima, u vremenima kada se svi navikavamo na drugačiji svijet i drugačiji život grada.
Iako ovaj rođendan najdražeg nam kutka na svijetu dočekujemo pomalo u strahu za sutrašnjicu, želim s vama podijeliti nadu i ohrabrenje jer naš grad nisu zgrade, staze ni ulice, nego smo to mi – njegovi stanovnici.

Vaše zdravlje je najbitnije i izuzetno sam ponosan na odgovornost koju ste pokazali u vremenu epidemije koronavirusa i dokazali kako znate čuvati jedni druge i brinuti za svoje bližnje, i to je ono što našu Slatinu čini posebnom.

Iako je na neko vrijeme djelomično zaustavio gospodarski i društveni život, koronavirus nas nije spriječio da i dalje radimo na realizaciji projekata za poboljšanje standarda i kvalitete života u Slatini.

Grad Slatina je oduvijek bio ponosan hrvatski grad kojeg su gradile generacije njegovih vrijednih ljudi. Gradit ćemo ga i dalje, još jače i snažnije čuvajući njegovu povijest, kulturu, tradiciju i ono najdragocjenije, vas, stanovnike Grada.

Ovih se dana posebno zahvaljujem svima vama koji ste svojim marljivim radom, poštenjem i trudom dokazali da se zajedničkim snagama možemo izboriti za bolje sutra, za generacije koje upravo stasaju i koje tek dolaze.

Uz želju da zajedničkim radom stvorimo bolju budućnost, u ime Grada Slatine, svojih zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime, čestitam vam Dan grada Slatine, 1. rujna, uz obilje uspjeha u privatnom i poslovnom životu te daljnji prosperitet i razvoj grada u zajedništvu jer znam da nam je svima Slatina u srcu!

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button