DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića povodom Dana grada Slatine, 1. rujna

Poštovane građanke i građani Slatine i prigradskih naselja!

Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što i ove godine možemo zajedno proslaviti Dan grada Slatine, 1. rujna.

Ovi su dani prigoda da se s ponosom prisjetimo znamenite slatinske povijesti, njezine bogate kulture i tradicije duge 725 godina koju bilježimo od prvog pisanog spomena imena Slatine.

Na krilima nasljeđa naših starih, zajedničkim trudom i radom nastojali smo i još uvijek nastojimo osigurati što bolje uvjete života u ovoj našoj maloj sredini širokoga srca kako bi novim generacijama ostavili još bolju i ljepšu Slatinu.

Slatinu koja ima prosperitet za ostanak mladih obitelji, radna mjesta s tendencijom daljnjeg razvoja gospodarstva, obrtništva te malog i srednjeg poduzetništva.

Slatinu koja ima dostatna mjesta u vrtićima, napredne škole, prostor za igru i rekreaciju, razvijeno zdravstvo, kvalitetnu infrastrukturu, prostor za rad brojnih udruga i društava, te raznolik i bogat sportski i kulturno-zabavni život za sve generacije našega grada.

Vjerujem da ćemo zajedno prebroditi ovu krizu koju su nam nametnula aktualna svjetska zbivanja, te ujedno koristim priliku zahvaliti svima vama koji na razne načine nesebično doprinosite daljnjem razvoju Slatine.

Čuvajmo ovaj naš mali svemir prepun prirodnih ljepota i potencijalnih resursa kojima je Slatina sve privlačnija turistička destinacija zbog svih onih skrivenih elemenata koji stoje iza Druge strane očekivanja.

Uz poziv da svi zajedno nastavimo raditi na realizaciji svih projekata za poboljšanje standarda i kvalitete života u Slatini koja nam je svima u srcu, u ime Grada Slatine, svog zamjenika, svih suradnika i u svoje osobno ime, čestitam vam Dan grada Slatine, 1. rujna!

                                                                   Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button