DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića povodom blagdana Uskrsa

”Drage Slatinčanke i Slatinčani, mještani prigradskih naselja!

Uskrs je najveći kršćanski blagdan koji slavi život, vjeru, ljubav i nadu, blagdan koji donosi mir i radost!
Neka ozračje Uskrsa, u ovo vrijeme kušnje koje je zadesilo cijeli svijet, učvrsti našu vjeru i bude put nade u dolazak boljeg, sretnijeg i ponajprije zdravijeg sutra.

Isusova dobrota i vjera u čovjeka neka nam budu nadahnuće za činiti dobro, poštujući ljudsko dostojanstvo, toleranciju i solidarnost, osobito sada kada zbog pandemije koronavirusa moramo paziti na svoje, ali još više na zdravlje svih ljudi u našem pa i širem okruženju.

Provedite Uskrs u toplini svojih domova, u krugu najbliže obitelji, u zdravlju i sreći, nadahnuti dobrotom, darivanjem i međusobnim poštovanjem, pridržavajući se svih donesenih mjera za sprječavanje širenja COVID-19 i u mislima sa svim našim ljudima koji su na prvoj crti obrane od pandemije. Zahvalimo se i zaplješćimo našim zdravstvenim djelatnicima, vatrogascima, policajcima i carinicima, članovima stožera civilne zaštite i brojnim volonterima te osobito trgovcima i svima onima koji svakodnevno pod teškim uvjetima obavljaju svoj posao bez obzira na nevidljivu ugrozu koja nam ozbiljno i smrtno prijeti i dajmo punu podršku svima bolesnima te onima u karanteni i samoizolaciji. Ako ste doma, niste sami. Izdržimo zajedno!

Svim vjernicima i ljudima dobre volje, u ime Grada Slatine i u svoje osobno ime, želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

#SLATINO, OSTANI DOMA

Vaš gradonačelnik
Denis Ostrošić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button