ČESTITKEUDRUGE

Čestitka predsjednika Zajednice udruga i članova HVIDR-e VPŽ Mate Bubaša povodom božićnih i novogodišnjih blagdana

Predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš uputio je božićno-novogodišnju čestitku u kojoj stoji:
 
– Blagdanom kojim kršćani diljem svijeta obilježavaju Kristovo rođenje slavimo i nadu u bolji svijet, svijet suosjećanja, razumijevanja i suradnje među ljudima. Upravo to jedni drugima trebamo darovati, ne samo u ovo vrijeme nego i tijekom cijele godine. Iako je svatko od nas opterećen svojim brigama i obvezama, ne smijemo zaboraviti na naše najbliže, na zajednicu u kojoj živimo. Ne smijemo zaboraviti darovati svjetlo kada je najmračnije. Pokažimo solidarnost jedni prema drugima, darujmo dio sebe onima koje smo zanemarili, a blagost i ljubav koje dajemo i primamo tijekom blagdana neka se prenesu na cijelu godinu. 
 
Božićno svjetlo života neka vas prati cijele godine, osobito u životnim situacijama kada se nada i upornost poljuljaju. Neka vaš dom ovih dana ispune smijeh i radost, a nadolazeća godina neka vam bude ispunjena srećom, uspjehom, zdravljem i obiljem Božjeg blagoslova.
 
Svim hrvatskim braniteljima i članovima udruga HVIDR-a s područja Virovitičko-podravske županije želim čestit i blagoslovljen Božić, kao i sretnu i uspješnu novu 2024. godinu.
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button