DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine povodom blagdana sv. Josipa i Dana očeva

Sveti Josip simbol je samozatajnog i posvećenog čovjeka i simbol očinske figure, a Hrvatska ga je proglasila i svojim zaštitnikom, a upravo on je zaštitnik i našeg grada. Ujedno današnji dan je i Dan očeva koji već odavno nisu samo hranitelji obitelji, odnosno njihova uloga nije samo zarađivati novac. Sve češće se odlučuju ostati kući umjesto majki i brinuti za djecu. Dok su nekada bili strogi i učili dječake da ne smiju plakati, moderni očevi sve su samo ne tvrdi i nedodirljivi. Baš zato im današnji dan učinimo posebnim te pokušajmo sitnicom ispuniti njihova srca toplinom i radošću.

Dragi sugrađani, trudimo se biti potpora jedni drugima, graditi zajedništvo i jačati u vjeri da ćemo po uzoru na svog zaštitnika, sv. Josipa, kao građani Grada Slatine odlučno prolazeći kroz sve izazove, graditi nove uspjehe.

U ime Gradskog vijeća Grada Slatine čestitam vam blagdan sv. Josipa i Dan očeva te vam želim obilje zdravlja, sreće i uspjeha i da današnji dan provedete u krugu svoje obitelji uz dječje osmjehe.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button