DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka gradonačelnika u prigodi blagdana sv. Josipa

Povodom proslave Josipova, blagdana sv. Josipa zaštitnika grada Slatine i Župe sv. Josipa, slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uputio je sljedeću čestitku:

Drage Slatinčanke i Slatinčani, župljani Župe sv. Josipa,
           s osobitim veseljem i radošću upućujem vam najtoplije čestitke u prigodi svetkovine sv. Josipa. 

S vjerom u našega zaštitnika, međusobnim razumijevanjem i zajedničkim trudom možemo našu Slatinu učiniti sigurnim okruženjem za odgoj djece te  osigurati što bolje uvjete života za cijele obitelji, a samim time učiniti je mjestom još ugodnija življenja i zadovoljnih ljudi, i na tome vam od srca hvala.

Uz tradicionalno slavlje na blagdan sv. Josipa obilježeno crkvenim svečanostima i raznolikom ponudom tradicionalnog josipovskog sajma zanatskih i obrtničkih proizvoda, te sadržajima zabavnog karaktera smještenih na Trgu Ruđera Boškovića, ugodno i blagoslovljeno provedite i zajedničke trenutke u krugu svojih obitelji i prijatelja. Neka nas sv. Josip zaštiti od svakoga zla.

Uz želje za dobrim zdravljem, radošću i uspjehom u životu, još jednom vam u ime Grada Slatine, svog zamjenika, svih suradnika i u svoje osobno ime, čestitam blagdan sv. Josipa.

                                          Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button