DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka gradonačelnika u prigodi blagdana sv. Josipa

Povodom proslave Josipova, blagdana sv. Josipa zaštitnika grada Slatine i Župe sv. Josipa, slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uputio je sljedeću čestitku:

Drage Slatinčanke i Slatinčani, župljani Župe sv. Josipa!

Iza nas je teška godina obilježena svjetskom pandemijom koronavirusa koja je Hrvatsku zahvatila upravo u vrijeme prošlogodišnje svetkovine sv. Josipa te ograničila normalan život svim građanima. Unatoč tome možemo zahvaliti sv. Josipu, zaštitniku našega grada, na svoj dobroti koju je izmolio za nas te nas očuvao bez većih posljedica.

Uz zagovor sv. Josipa pozivam Vas da i dalje ustrajete u provođenju epidemioloških i drugih mjera kako bismo zaštitili svoje ali i zdravlje ljudi u neposrednoj blizini, te Vam s osobitim veseljem i radošću upućujem najtoplije čestitke u prigodi blagdana sv. Josipa. 

Iako je tradicionalno slavlje uz blagdan sv. Josipa i ove godine izostalo zbog sigurnosnih i opravdanih razloga, želim Vam da ovogodišnju svetkovinu proslavite ugodno i blagoslovljeno u krugu najuže obitelji i prijatelja.
Neka nas sv. Josip zaštiti od svakoga zla.

Uz želje za dobrim zdravljem, radošću i uspjehom u životu, još jednom vam u ime Grada Slatine, svojih zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime čestitam blagdan sv. Josipa.

                                                                                  Vaš gradonačelnik
                                                                                     Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button