DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka gradonačelnika u prigodi blagdana bl. Ivana Merza

Povodom proslave blagdana bl. Ivana Merza zaštitnika slatinske Župe bl. Ivana Merza koji se obilježava 10. svibnja, gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić uputio je sljedeću čestitku:

Drage Slatinčanke i Slatinčani, mještani prigradskih naselja, župljani Župe bl. Ivana Merza!

Iza nas je teška godina obilježena svjetskom pandemijom koronavirusa koja je ograničila normalan život svim građanima i još uvijek prijeti našem zdravlju. Unatoč tome možemo zahvaliti bl. Ivanu Merzu, što čuva sve nas kako bi prebrodili ovu krizu bez većih posljedica.

Slatinska je župa prva koja je stavljena pod zaštitu blaženog Ivana Merza, i to upravo na dan njegove beatifikacije, njegova proglašenja blaženim i neka nam to bude nit vodilja da svi zajedno ustrajemo u ovim teškim vremenima, a njegova lađa uplovi sa svima nama u bolje sutra.

Uz zagovor bl. Ivana Merza s osobitim veseljem i radošću upućujem vam najtoplije čestitke u prigodi blagdana bl. Ivana Merza. 

Proslavite ovogodišnju svetkovinu u krugu najuže obitelji i prijatelja, i neka nas bl. Ivan Merz zaštiti od svakoga zla.

Uz želje za dobrim zdravljem, radošću i uspjehom u životu, još jednom vam u ime Grada Slatine, svojih zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime čestitam blagdan bl. Ivana Merza.

Vaš gradonačelnik     
  Denis Ostrošić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button