DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka gradonačelnika Slatine u prigodi blagdana bl. Ivana Merza

Povodom proslave blagdana bl. Ivana Merza zaštitnika slatinske Župe bl. Ivana Merza koji se obilježava 10. svibnja, gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić uputio je sljedeću čestitku:

„Drage Slatinčanke i Slatinčani, mještani prigradskih naselja, župljani Župe bl. Ivana Merza!

Slatinska je župa prva koja je stavljena pod zaštitu blaženog Ivana Merza, i to upravo na dan njegove beatifikacije, njegova proglašenja blaženim i neka nam to bude nit vodilja prema zajedništvu, dobroti i pravim životnim vrijednostima.

Od osnutka ove slatinske župe, blagdan bl. Ivana Merza ima posebno mjesto u srcima svojih vjernika koji se, pritisnuti nedaćama i teškoćama, bl. Ivanu Merzu utječu molitvama, što im u najtežim trenucima pomaže očuvati vjeru, donijeti ljubav i nadu u bolje sutra.

Proslavite ovogodišnju svetkovinu u krugu svojih obitelji i prijatelja.
Neka ovo bude dan dobrih djela za još jaču zajednicu sa željom da sve loše zamijenimo boljim, podjele zajedništvom, a beznađe nadom.

Uz zagovor bl. Ivana Merza s osobitim veseljem i radošću u ime Grada Slatine, svog zamjenika, ostalih suradnika i u svoje osobno ime upućujem vam najtoplije čestitke u prigodi blagdana bl. Ivana Merza uz želje za dobrim zdravljem, radošću i uspjehom u životu.

                                                                                  Vaš gradonačelnik
                                                                                     Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button