DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka gradonačelnika povodom pravoslavnog Uskrsa

Poštovane Slatinčanke i Slatinčani, mještani prigradskih naselja!

Uskrs je blagdan kršćanske nade, vjere i ljubavi za bližnjega, ali i bogatstvo duha, blagdan suživota i kršćanskog razumijevanja, stoga osnaženi uskrsnom svjetlošću nastavimo u zajedništvu graditi bolju budućnost za sve.

U ovim teškim vremenima kada nam prijeti zaraza koronavirusom, upravo je vrijeme za posvetiti se svojim obiteljima i spoznati njezin značaj za svakoga od nas te dopustiti da vam radost uskrsnuća pokaže pravi put.

Stoga provedite Uskrs u toplini svojih domova, u krugu najbliže obitelji, u zdravlju i sreći, nadahnuti dobrotom, darivanjem i međusobnim poštovanjem.

Osnažite svoj duh i kroz liturgijska slavlja pridržavajući se svih epidemioloških mjera jer na taj način, čuvajući svoje i zdravlje svoje djece, čuvate i sve ostale drage ljude u svom okruženju.

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u ime Grada Slatine, svojih zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime želim sretan i blagoslovljen Uskrs sa željom da ga provedete u miru, zdravlju i radosti obiteljskog zajedništva.

MIR BOŽJI – HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE!

Vaš gradonačelnik
  Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button