Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJA

Čestitka gradonačelnika povodom 30. svibnja – Dana državnosti RH

Poštovane građanke i građani Slatine i prigradskih naselja!

30. svibnja obilježavamo spomen na konstituiranje prvoga demokratski izabranog višestranačkog Sabora i na povijesnu ulogu Hrvatskoga sabora u očuvanju hrvatske državnosti tijekom mnogih stoljeća. Bio je to kraj dugog puta borbe hrvatskog naroda za svoju samostalnu i demokratsku državu.

Taj veliki dan ispunjava nas ponosom, ali nas i obvezuje na ustrajnost u izgradnji države u kojoj će svaki naš sugrađanin u punoj mjeri ostvariti svoje životne težnje i pridonositi općem dobru.

30. svibnja je i dan kada se s posebnim riječima hvale spominjemo svih onih koji su sudjelovali u obrani i oslobađanju naše domovine, kao i svih koji su svojom žrtvom i patnjom omogućili život u slobodnoj zemlji, a s ponosom i dubokom zahvalnošću odajemo najveću počast hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata čiji su životi ugrađeni u temelje suverene Hrvatske.

S vjerom da ćemo zajedničkim radom opravdati nasljeđe koje nam je povjereno i željom da ni danas ne gubimo nadu u bolju budućnost, u ime Grada Slatine, svojih zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime, čestitam vam Dan državnosti Republike Hrvatske – 30. svibnja!

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button