NASLOVNICAŽUPANIJA

Centar izvrsnosti novih tehnologija Virovitičko-podravske županije predstavit će se na Viroexpo 2023

Na Facebook stranici Centra izvrsnosti novih tehnologija Virovitičko-podravske županije, koji se nalazi pri Industrijsko-obrtničkoj školi u Slatini, objavljen je zanimljiv status. U njemu stoji:

  • “Početak je nove godine i vrijeme je da se okrenemo novim izazovima i avanturama. Za sve one koji žele isprobati nešto novo, na našem izložbenom prostoru Centra izvrsnosti novih tehnologija na međunarodnom sajmu Viroexpo 2023, imat ćemo radionicu 3D modeliranja. Tu možete naučiti kako kreirati svoj 3D model i onda ga isprintati na našim 3D printerima ili izraditi na izložbenim laserima. Osim toga, možete si i izraditi mali suvenir za sebe ili za svoje prijatelje. Ne propustite ovu priliku za istraživanje novih tehnologija i stvaranje nečeg jedinstvenog”. Navedeni post je napisala umjetna inteligencija, i o tome će ekipa iz Centra izvrsnosti novih tehnologija VPŽ pričati na svojim radionicama.

Podsjetimo, 26. Viroexpo će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače. Uz BiH kao Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023 će biti Ličko-senjska županija, dok je pokroviteljstvo potvrdilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button