Home / DOGAĐANJA / Čak 16 ekipa na 5.dječjem malonogometnom turniru

Čak 16 ekipa na 5.dječjem malonogometnom turniru

Danas je na igralištu Osnovne škole Josipa Kozarca odigran 5.dječji malonogometni turnir ”Futsal – Sl. 2019” u zajedničkoj organizaciji MNK Slatine, Društva Naša djeca Slatina i Turističke zajednice grada. S nekoliko prigodnih riječi manjim, ali i nešto većim sudionicima turnira, na samom su se početku obratili predstavnici organizatora, Matej Rešetar predsjednik MNK Slatine, Vanja Lazić direktorica TZ grada Slatine, Snježana Pačarić predsjednica DND Slatina te gradonačelnik Denis Ostrošić zaželjevši im puno sportske sreće i dobre zabave. Turnir je kao i svake godine bio podijeljen na 4 dobne kategorije, a sveukupno se na njega prijavilo 16 ekipa.

Na teren su prvi istrčali najmlađi, učenici 1. i 2.razreda, a u ”sukobu” Bijelih i Crnih s 2:0 slavili su ”Crni razbijači”.

U konkurenciji 3. i 4. razreda prijavilo se 3 ekipe, a uvjerljivo najbolja bila je ekipa imena Tim debosi. Drugi je bio Slatinski mango, a treći Čokolino.

Kod učenika 5. i 6.razreda za medalje se borilo 4 ekipe, a nakon uzbudljivih utakmica po sistemu svatko sa svakim do prvog su mjesta stigli Vatreni. Srebro je pripalo Dream teamu, a brončane medalje Slavoniji iz Sladojevaca, koja se ujedno pokazala kao i ekološki najosvještenija ekipa cjelokupnog natjecanja.

Daleko najviše neizvjesnosti bilo je u konkurenciji najstarijih, učenika 7. i 8.razreda gdje se je za medalje borilo čak 7 ekipa. Nakon razigravanja po skupinama u utakmici za treće mjesto između Tajnovitih patuljaka i Flamingosa nakon boljeg izvođenja šesteraca slavili su Patuljci dok je u velikom finalu iste konkurencije NK Slatina golovima Šarka i Rulja prilično lako svladala na koncu drugoplasirane Redse.

Ovaj gotovo cjelodnevni i s obzirom na visoku temperaturu prilično iscrpljujući turnir sudili su članovi i igrači MNK Slatine dok se za sendviče i osvježenje pobrinula predsjednica DND Slatina Snježana Pačarić.

(dj/Foto: Damir Jukić)

 

x

Check Also

Mirku Rončeviću novi mandat predsjednika LAG-a Marinianis

Na redovnoj Izbornoj Skupštini LAG-a Marinianis za predsjednika ponovno izabran načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org