NASLOVNICAOPĆINE

Čađavicom prošetali astronauti, pingvini, Snjeguljica i sedam patuljaka…

Kao i svake, i ove su godine učenici Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica sudjelovali u maskenbalskoj povorci čađavačkim ulicama. No, ove je godine po prvi puta povorka bila proširena s polaznicima Dječjeg vrtića ”Lipa” Čađavica. 
 
U povorci su sudjelovale sve tri odgojno-obrazovne skupine predstavljanjem grupnih maski. Najmlađi su bili maskirani u pingvine, srednja je skupina predstavljala astronaute, dok su najstariji bili Snjeguljica i patuljci. 
 
Puno truda i vremena u izradu maski uložile su odgojiteljice, zajedno s roditeljima, te su na taj način djeci omogućili da barem na jedan dan žive život iz bajke i putuju u svemir. Učenici su se predstavili individualnim maskama, te time povorku učinile raznolikom. Mještani Čađavice za djecu su pripremili krafne i bombone.
 
– Ovo je tek početak suradnje našeg vrtića i škole, te ćemo se truditi i dalje zajedno realizirati nadolazeće projekte i aktivnosti – zaključile su ravnateljica Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica Ksenija Žunec i ravnateljica Dječjeg vrtića ”Lipa” Čađavica Ana Krmpotić.
mf (adf, ak; Foto: DV ”Lipa” i A. Kovač)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button