DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAOPĆINESPORTUDRUGE

ČAĐAVICA: “Mladost” iz Miljevaca pobjednik Memorijalnog nogometnog turnira “Bero-Zvonko-Vabec”

Nogometni klub Mladost 1930 Čađavica, pod pokroviteljstvom Općine Čađavica i Udruge HVIDR-a Slatina, jučer (nedjelja) je organizirao Memorijalni nogometni turnir naziva “Bero-Zvonko-Vabec”, u sjećanje na hrvatske branitelje i velike prijatelje kluba Berislava Martinčevića – Beru, Zvonka Šomođija i Dragana Bazuka – Vabeca.

Uoči turnira, članovi Uprave i igrači NK Mladost 1930 Čađavica, prijatelji i rodbina su obišli posljednja počivališta trojice velikih ljudi te im uz molitvu odali počast polaganjem cvjetnih aranžmana i upaljenih lampiona.

Poslije pozdravnih riječi predsjednika NK Mladost 1930 Čađavica Maria Cara svim okupljenima, na nogometnom igralištu u Čađavici započele su utakmice.

Na turniru su snage odmjerile tri ekipe “mladosti”, NK Mladost Bakić, NK Mladost Miljevci i NK Mladost 1930 Čađavica, te jedna ekipa “starosti”, veterani NK Standard Nova Šarovka.

Titulu pobjednika ovog memorijalnog turnira odnijela je Mladost iz Miljevaca, druga je bila ekipa veterana Standarda, treća Mladost iz Bakića, a četvrti su bili domaćini, NK Mladost 1930 Čađavica.

Nakon kraće okrijepe u novouređenom sportskom objektu na igralištu, igrači svih ekipa te njihovi simpatizeri pozvani su na dodjelu pehara u čađavački Mjesni dom.

Prije podjele pehara i zahvalnica, nazočnima su se s nekoliko riječi obratili predsjednik kluba organizatora turnira Mario Car, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Nenad Križić i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, zahvalivši se ekipama na odazivu i korektnom ponašanju na travnjaku, a potom su podijelili pehare i zahvalnice, nakon čega je za sve priređen prigodni domjenak.

(nm/adf; Foto: D. Fišli, M. Car)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button