DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Burger caffe i All in pogodili finale

U velikom finalu ”Staroškolskog” u borbi za prestiž , ali i novčanu nagradu od 5 000 kuna, danas će se sastati Burger caffe i Caffe bar All in dok će se kod veterana za prvo mjesto boriti Policija i prijatelji  i NK Slatina veterani – kratki je to sažetak jučerašnjeg drugog dana malonogometnog turnira što ga povodom Dana grada uz potporu Turističke zajednice organizira MNK Slatina.

I jučerašnji dan ponudio je pregršt uzbuđenja i odličnog hakla. sustav da svako igra protiv svakog i da nema eliminacijskog dijela već da se finale određuje prema bodovnom učinku pokazao se kao pun pogodak. Time su izbjegnute uvijek moguće kalkulacije, a što je u konačnici rezultiralo, nakon nekoliko uistinu sjajnih predstava u kojima se nije štedjelo niti sebe niti protivnika,  potpuno realnim poretkom.

Današnji finalni dan turnira počet će u 16 i 30 utakmicom za 3.mjesto u konkurenciji veterana , a u kojoj će se sastati Najjači i Al Capone Sladojevci. Nakon nje od 17 i 10 igrat će se finale veteranske konkurencije, a od 17 i 50 utakmica za treće mjesto kod seniora u kojoj će se sastati Montelektro živi vječno i  Error 404 CB Ar.

u 18 i 30 uslijedit će revijalna utakmica između selekcije SŠ Marka Marulića koja je davne 1999. osvojila titulu srednjoškolskog prvaka Hrvatske i selekcije prijatelja  i članova MNK  Slatina.

Sve će završiti velikim finalem između Burger caffe-a i CB All in-a , a koje će početi u 19 i 10. Dvije su to momčadi koje su potpuno zasluženo izborile svoje mjesto u finalu. Bez obzira što je susret u skupini između te dvije momčadi završio neriješeno prema sveukupnom dojmu ulogu favorita bez previše razmišljanja dodijelit ćemo Burger caffe-u, jedinoj neporaženoj momčadi turnira. Pavao Vicić djeluje nezaustavljivo i po potrebi rješava utakmice, Čović dirigira i tempira, mladi vratar Lukaček je otkriće turnira, Jozić je koncentriran i potpuno posvećen potrebama kolektiva, a i Rupčić je tu da zabije kada je to najpotrebnije. S druge strane All in se na sebi svojstven način znalački izborio doći u priliku da obrani što je njegovo. Naime, za All in igraju dečki koji su prije dvije godine osvojili posljednje izdanje turnira pod imenom NK Miljevci. Ibričić i Pejazić imaju znanje i formulu kako otići do kraja. Mladi topnik Dorinka jedan je od ponajboljih igrača turnira, a neuništivi Denis Prša besprijekorni visoko oktanski motor koji unatoč godinama ne pušta niti kap ulja no kojega danas, na žalost svoje momčadi i simpatizera, neće biti na terenu.

U slučaju kiše turnir će se igrati u dvorani srednje škole.

 

Rezultati drugog dana

Error 404 Cb Ar – Višnja građevinski materijal 3:0

Al Capone Sladojevci – NK Slatina veterani 0:2

Policija i prijatelji – Najjači 2:0

Al Capone Sladojevci – Hrvači 6:1

Policija i prijatelji – NK Slatina veterani  3:0

Hrvači – Najjači 1:4

Montelektro živi vječno – Cb All in 0:0 (2:1-6m)

Višnja građevinski materijal – Burger caffe 0:3

Error 404 Cb Ar – Montelektro živi vječno 1:2

Sandwich bar Pajo – Cb All in 1:3

Montelektro živi vječno – Burger caffe 1:4

Višnja građevinski materijal – Sandwich bar Pajo 0:5

 

 

Konačan poredak

Seniori:

 1. Burger caffe 13
 2. CB All in                 11
 3. Montelektro živi vječno  8
 4. Error 404 CB Ar   6
 5. Sandwich bar pajo   3
 6. Višnja građevinski materijal               1

 

Veterani:

 1. Policija i prijatelji                              12
 2. NK Slatina veterani                          9
 3. Al Capone Sladojevci                      4
 4. Najjači                                                  4
 5. Hrvači                                                    0

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button