DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Burger caffe i All in pogodili finale

U velikom finalu ”Staroškolskog” u borbi za prestiž , ali i novčanu nagradu od 5 000 kuna, danas će se sastati Burger caffe i Caffe bar All in dok će se kod veterana za prvo mjesto boriti Policija i prijatelji  i NK Slatina veterani – kratki je to sažetak jučerašnjeg drugog dana malonogometnog turnira što ga povodom Dana grada uz potporu Turističke zajednice organizira MNK Slatina.

I jučerašnji dan ponudio je pregršt uzbuđenja i odličnog hakla. sustav da svako igra protiv svakog i da nema eliminacijskog dijela već da se finale određuje prema bodovnom učinku pokazao se kao pun pogodak. Time su izbjegnute uvijek moguće kalkulacije, a što je u konačnici rezultiralo, nakon nekoliko uistinu sjajnih predstava u kojima se nije štedjelo niti sebe niti protivnika,  potpuno realnim poretkom.

Današnji finalni dan turnira počet će u 16 i 30 utakmicom za 3.mjesto u konkurenciji veterana , a u kojoj će se sastati Najjači i Al Capone Sladojevci. Nakon nje od 17 i 10 igrat će se finale veteranske konkurencije, a od 17 i 50 utakmica za treće mjesto kod seniora u kojoj će se sastati Montelektro živi vječno i  Error 404 CB Ar.

u 18 i 30 uslijedit će revijalna utakmica između selekcije SŠ Marka Marulića koja je davne 1999. osvojila titulu srednjoškolskog prvaka Hrvatske i selekcije prijatelja  i članova MNK  Slatina.

Sve će završiti velikim finalem između Burger caffe-a i CB All in-a , a koje će početi u 19 i 10. Dvije su to momčadi koje su potpuno zasluženo izborile svoje mjesto u finalu. Bez obzira što je susret u skupini između te dvije momčadi završio neriješeno prema sveukupnom dojmu ulogu favorita bez previše razmišljanja dodijelit ćemo Burger caffe-u, jedinoj neporaženoj momčadi turnira. Pavao Vicić djeluje nezaustavljivo i po potrebi rješava utakmice, Čović dirigira i tempira, mladi vratar Lukaček je otkriće turnira, Jozić je koncentriran i potpuno posvećen potrebama kolektiva, a i Rupčić je tu da zabije kada je to najpotrebnije. S druge strane All in se na sebi svojstven način znalački izborio doći u priliku da obrani što je njegovo. Naime, za All in igraju dečki koji su prije dvije godine osvojili posljednje izdanje turnira pod imenom NK Miljevci. Ibričić i Pejazić imaju znanje i formulu kako otići do kraja. Mladi topnik Dorinka jedan je od ponajboljih igrača turnira, a neuništivi Denis Prša besprijekorni visoko oktanski motor koji unatoč godinama ne pušta niti kap ulja no kojega danas, na žalost svoje momčadi i simpatizera, neće biti na terenu.

U slučaju kiše turnir će se igrati u dvorani srednje škole.

 

Rezultati drugog dana

Error 404 Cb Ar – Višnja građevinski materijal 3:0

Al Capone Sladojevci – NK Slatina veterani 0:2

Policija i prijatelji – Najjači 2:0

Al Capone Sladojevci – Hrvači 6:1

Policija i prijatelji – NK Slatina veterani  3:0

Hrvači – Najjači 1:4

Montelektro živi vječno – Cb All in 0:0 (2:1-6m)

Višnja građevinski materijal – Burger caffe 0:3

Error 404 Cb Ar – Montelektro živi vječno 1:2

Sandwich bar Pajo – Cb All in 1:3

Montelektro živi vječno – Burger caffe 1:4

Višnja građevinski materijal – Sandwich bar Pajo 0:5

 

 

Konačan poredak

Seniori:

 1. Burger caffe 13
 2. CB All in                 11
 3. Montelektro živi vječno  8
 4. Error 404 CB Ar   6
 5. Sandwich bar pajo   3
 6. Višnja građevinski materijal               1

 

Veterani:

 1. Policija i prijatelji                              12
 2. NK Slatina veterani                          9
 3. Al Capone Sladojevci                      4
 4. Najjači                                                  4
 5. Hrvači                                                    0

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot