DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

„Budala za večeru“ zabavila i nasmijala Slatinčane

Kako je u eteru Radio Slatine i najavila ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac, nakon prošlotjednog valentinovskog “Crnogorca u krevetu“, večeras je došao red i na drugu ovomjesečnu predstavu koju smo mogli gledati u Slatini.

Večerašnja predstava „Budala za večeru“ u veliku dvoranu slatinskog kina stigla je kao dio 19. Virovitičkih kazališnih susreta –VIRKASA.

Ovu modernu komediju zabune Francisa Vebera su odigrali glumci Kazališta Virovitica u sastavu: Goran Koši, Sara Lustig, Goran Vučko, Draško Zidar, Silvijo Švast, Iva Slavić. Režiju potpisuje, također, jedan od onih s popisa glumaca, Draško Zidar.

Zanimljivo je da smo u gledalištu večeras imali priliku uočiti i fotkati hrvatskog kazališnog, filmskog i televizijskog glumca Zijada Gračića, najpoznatijeg po glumi u brojnim hrvatskim sapunicama.

S obzirom na dobar odaziv publike i ovoga puta, kao i na pozitivne reakcije zadovoljne publike, slatinsko POU ne treba brinuti o tome koliko je dobar plan da se i u narednim mjesecima 2023.godine nastavi ovaj tempo nuđenja po dvije predstave mjesečno. Ljubitelji kazališta zasigurno bi se složili s tim da je lijepo i u Slatini imati priliku pohoditi kazalište.

Sljedeća predstava u Slatini je treća izvedba predstave slatinskog GAK “Leo Srdoč” “Kvar na dvostrukoj peći s četiri prigušnice”,15.ožujka u 19,30 sati.

 (Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot