DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

„Budala za večeru“ zabavila i nasmijala Slatinčane

Kako je u eteru Radio Slatine i najavila ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac, nakon prošlotjednog valentinovskog “Crnogorca u krevetu“, večeras je došao red i na drugu ovomjesečnu predstavu koju smo mogli gledati u Slatini.

Večerašnja predstava „Budala za večeru“ u veliku dvoranu slatinskog kina stigla je kao dio 19. Virovitičkih kazališnih susreta –VIRKASA.

Ovu modernu komediju zabune Francisa Vebera su odigrali glumci Kazališta Virovitica u sastavu: Goran Koši, Sara Lustig, Goran Vučko, Draško Zidar, Silvijo Švast, Iva Slavić. Režiju potpisuje, također, jedan od onih s popisa glumaca, Draško Zidar.

Zanimljivo je da smo u gledalištu večeras imali priliku uočiti i fotkati hrvatskog kazališnog, filmskog i televizijskog glumca Zijada Gračića, najpoznatijeg po glumi u brojnim hrvatskim sapunicama.

S obzirom na dobar odaziv publike i ovoga puta, kao i na pozitivne reakcije zadovoljne publike, slatinsko POU ne treba brinuti o tome koliko je dobar plan da se i u narednim mjesecima 2023.godine nastavi ovaj tempo nuđenja po dvije predstave mjesečno. Ljubitelji kazališta zasigurno bi se složili s tim da je lijepo i u Slatini imati priliku pohoditi kazalište.

Sljedeća predstava u Slatini je treća izvedba predstave slatinskog GAK “Leo Srdoč” “Kvar na dvostrukoj peći s četiri prigušnice”,15.ožujka u 19,30 sati.

 (Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button