DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Bubaš i Jendrašić za podjelu bodova

U više borbenoj, a manje gledljivoj predstavi Slatina i Mladost su u posljednjem kolu podijelili bodove (1:1). Slatina je tako s 25 osvojenih bodova završila prvenstvo na 11. mjestu od ukupno 14 klubova.

Prvi dio još je i ponudio kakvu takvu igru gdje su domaćini prvi stigli u prednost. Kupres je precizno ubacio iz prekida igre, a Bubaš potpuno neometan skočio i lijepo pogodio glavom. Igra se pretežno odvijala na sredini terena, a i jedni i drugi imali su problema u napadačkom dijelu igre, točnije prave lopte za napadače nije bilo. Uzbuđenja su se događala pred slatinskim vratima. Naime svaki korner Mladosti stvarao je pomutnju u redovima domaćina, a najbliže golu bio je Koren no njegov udarac glavom bio je neprecizan.

No već u prvim minutama drugog dijela gosti su stigli do izjednačenja. Slatinska obrana predvođena vratarom Radonjićem bila je neodlučna na jednu dugu loptu gostiju, a zato je potpuno koncentriran  bio Jendrašić primirivši ju na rubu kaznenog prostora te ju zatim snažno i precizno uputivši u sam lijevi ugao nemoćnog slatinskog vratara. Unatoč nastojanjima da i jedni i drugi na oproštaju od sezone dođu do pobjede vidjeli smo tek jednu zrelu prigodu u kojoj se našao gostujući igrač Šantek no njegov udarac završio je visoko iznad vratnice.

  1. NL

26.kolo

SLATINA                              1

MLADOST (KP)                  1

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Luka Berić (Bjelovar). Strijelci: 1:0 – Bubaš (13), 1:1 – Jendrašić (49)

SLATINA: Radonjić, Šuntić, Petrinjak, Farkaš, Vurdelja (od 76. Cader), Bubaš, Dor.Bogati, Kupres, Potočki, Hudoletnjak (od 46. Knežević), Dom.Bogati. Trener: Darko Krsnik

MLADOST: Franjić, Pavlović, Golubić, Jendrašić, Klemen, Šandrovčan, Šantek (od 80. Marić), Kovačić, Koren, Škaro, Pilinger (od 59. Bojanić). Trener: Goran Bosilkovski

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button