NASLOVNICASPORT

Bubaš i ekipa bez milosti za Rovišće

Iako su gostima očajnički trebali bodovi u ovom susretu Slatina nije marila za njihove probleme te je čista obraza uz manje poteškoće uzrokovane nesvjesnim čuvanjem nogu za utakmice finala Kupa porazila blijede, ali i igrački desetkovane goste koji su iz Rovišća na sudbonosnu utakmicu u Slatinu doputovali sa samo 12 igrača.

Igrač odluke ponovno je bio Matija Bubaš pogodivši mrežu Rovišća dva puta. Prvi puta hitro zaobišavši vratara Džolana i poentiravši u praznu mrežu nakon što je Vicić otresao čuvara i izbacio ga u navedenu prigodu, a drugi puta nakon lijepe akcije u četiri poteza koju je inicirao Trupina, na krilo precizno proslijedio Pecolaj, a egzekuciju Bubašu s pola metra ponovno u praznu mrežu precizno omogućio Nikola Kristić. Uspjeli su gosti smanjiti nakon kornera kada je poput duha na drugoj vratnici sam iskrsnuo Ivan Prskalo, a posljednju prigodu, za možda i bod spasa, lošom je reakcijom dvije minute prije kraja upropastio iznenađeni Belošević.

U redovima domaćina pohvalit ćemo i vrlo zrelu partiju mladog Petrinjaka na najodgovornijoj poziciji u momčadi, na mjestu povučenijeg stopera uz nešto isturenijeg i zadacima slobodnijeg iskusnog Trupinu. Velik je udio u ovoj pobjedi imao i motor ekipe iz sredine terena Matej Kupres.

Od aktivnog suđenja u Međužupanijskoj nogometnoj ligi  na ovoj se utakmici oprostio Dejan Juriša kojem je tim povodom simboličan poklon uručio tajnik NK Slatine Ilija Nikolić.

Slatinu ovog tjedna prije odlaska na zasluženi odmor očekuju još dvije spomenute utakmice finala županijskog Kupa protiv Virovitice. Prva u srijedu koja će se igrati u Slatini od 18 sati, te uzvrat koji će se igrati u Virovitici u subotu 10.lipnja.

 

 

Međužupanijska Bj.-Kc.-Vt.

26.kolo

SLATINA              2

ROVIŠĆE              1

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 80. Sudac: Ivan Koprić (Križevci). Pomoćnici: Juriša i Sminderovac (Koprivnica). Strijelci: 1:0 – Bubaš (58), 2:0 – Bubaš (63), 2:1 – Prskalo (77)

SLATINA: Borovec, Dorić, A.Šaponja (od 46.E.Kristić), Kupres, Trupina, Petrinjak, Bubaš (od 64.Knežević), Vukomanović, Vicić (od 59.Ciglar), N.Kristić (od 66.Mudri), Pecolaj (od 90.S.Šaponja). Trener: Zoran Mandić

ROVIŠĆE: Džolan, Vladić, Tomić, Pek, Radičević, L.Prskalo, Dragić, Novoselec, Belošević, I.Prskalo, Kukić (od 88.Pavličević). Trener: Tihomir Nosek

dj


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button