NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Bruno Šimleša gostuje u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina 12. travnja

U utorak, 12. travnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina gostovat će Bruno Šimleša, jedan od najprodavanijih i najpopularnijih autora iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Ovaj višestruko nagrađivani autor predstavit će svoju desetu knjigu “(P)ostati zdrav”, koja preispituje uobičajeno shvaćanje koncepta zdravoga života.

Nakon “Ljubavologije” i “Škole života”- orijentiranih na ljubav i (među)ljudske odnose- “(P)ostati zdrav” fokusira se na zdravlje.

Autor kombinira vlastito iskustvo pružanja pomoći oboljelima od raka i zaključke znanstvenih istraživanja koji dokazuju utjecaj uma na tijelo. Posebno su naglašena četiri faktora koja negativno utječu na zdravlje: neizražavanje emocija, kompromitiranje u odnosima, neosjećanje ljubavi prema sebi i stres.

Knjiga “(P)ostati zdrav” namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje.

Uključujući blagodati klasične medicine u širok okvir holističkog pristupa, “(P)ostati zdrav” poručuje: naši srce i um izvanredna su tvornica lijekova!

Susret s Brunom Šimlešom održat će se u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatina 12. travnja u 17h.

Vidimo se!

(mf/Izvor: Fraktura; pripremila: Neda Mađarac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button